Services

Tokai biedt allerlei soorten online en offline marketingmateriaal om uw verkoop te stimuleren en uw bedrijf te ondersteunen. Onze marketingafdeling is flexibel in het creëren van geïndividualiseerde online posts en specifieke verzoeken. We hebben ook een uitgebreid aanbod aan POS-materiaal ter beschikking: placemats, demokits, displays, …

IC Tokai

ICTokai is een orderverzendingsprogramma dat 24 uur per dag draait, handig om snel en betrouwbaar te communiceren.

De software biedt de mogelijkheid om glazen te bestellen via het op afstand te tracen met geoptimaliseerde diktes en om de beschikbaarheid van de producten, het beheer van bestellingen en hun voortgang in realtime te controleren. Het programma maakt het ook mogelijk om een vergelijking te tonen van de verschillende brekingsindices met de respectievelijke dikte-gewichtsvergelijking.

Tokai Quality Card

Tokai lenzen voldoen aan de strengste optische en esthetische kwaliteitsnormen. Alle producten voldoen aan de CE-richtlijnen en worden vervaardigd volgens ISO-normen: ISO 14889, ISO 8980 en ISO 9001. Deze richtlijnen worden benadrukt door de Tokai kwaliteitsgarantie. Onze kwaliteitskaart biedt consumenten de zekerheid dat het product 100% Tokai is en zowel optisch als cosmetisch voldoet aan de strenge CE-richtlijnen.

Edging Service

Tokai Optecs verzorgt voor de opticiens, indien zij dit wensen, de volledige montages (geboord, gegroefd, traditioneel, gewelfd) maar biedt eveneens de mogelijkheid om enkel het glas in de juiste vorm te slijpen (de montage gebeurt dan door de opticien zelf).