Resonas X series

Om de 10de verjaardag van de release van neuroproggressief glas serie te vieren, heeft Tokai Resonas X ontwikkeld.

Dit is het resultaat van 10 jaar onderzoek gericht op het verbeteren van de draagbaarheid van progressieve brillenglazen. In vergelijking met de RESONAS van de eerste generatie worden zowel het vertezicht als het nabijzicht vergroot en scherper gemaakt dankzij het gebruik van innovatieve technologieën.

Door ons N-style binoculair link-system, dubbelzijdig asferisch progressief design, MYTUNE-ENGINE en het Variable Zone Control-design te combineren, heeft Tokai een glas ontwikkeld dat een natuurlijk helder zicht heeft in alle gebieden met speciale aandacht voor de nabije en verre perifere zones. Elimineer vervormingen en zorg voor de meest comfortabele en evenwichtige draagervaring.

Variable Zone control
Het nabijzicht van Resonas X is ontworpen om breder te zijn door aberratie en additiesnelheid aan elk oog anders toe te wijzen. Als de sterkte in het nabijzicht een positieve sterkte is, wordt het gezichtsveld kleiner in vergelijking met glazen met een negatieve sterkte in het nabijzicht. Dit is zowel in horizontale als verticale richting het geval, waardoor de noodzaak ontstaat om de ogen meer te draaien bij het zien in het nabije zichtgebied.