INDEX 1.76

In de zoektocht naar het dunste en lichtste glas mogelijk, is Tokai Optical er succesvol in geslaagd dit nieuwe glas met index 1.76 te combineren met hun eigen Tokai asferisch design concept. Deze type glazen worden hierdoor tot nieuwe en nog niet eerder ontdekte hoogtes gedreven!

LUTINA

Om de gezondheid van het oog te helpen beschermen, heeft Tokai het glas materiaal Lutina ontwikkeld. Lutina glazen hebben het vermogen om licht tussen 400 en 420nm te absorberen. Het filteren van licht binnen deze golflengtes onderdrukt op efficiënte manier de opwekking van actieve zuurstof en de aantasting van de luteïne in de macula.

NEUROSCIENCE

Tokai is de enige brillenglasfabrikant die neurowetenschap gebruikt om progressieve glazen te ontwikkelen. Het meten en analyseren van hersengolven heeft geleid tot de ontwikkeling van revolutionaire designs die het ongemak van de hersenen verminderen. Dit heeft een snelle gewenning als resultaat en het verhoogt aanzienlijk het draagcomfort.

FINE EDGE

Exclusief vervaardigd door Tokai. Fine Edge is de ultieme verdunning van de glasranddikte. Het Fine Edge-proces kent 4 soorten: Max, Special, Super of Natural.

Unifocaal

Multifocaal

Nabijzicht

Specialities

TOKAI

Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture, werd opgericht in 1995. De nauwe samenwerking tussen Tokai Optecs en Tokai Optical Japan stimuleert de continue ontwikkeling van nieuwe materialen, ontwerpen, behandelingen en hoogtechnologische vervaardigingsprocessen. Het bedrijf biedt een omvangrijk en uniek aanbod aan brillenglazen op maat van iedere klant.