Indoor Neo

Indoor Neo is een glas de progressie en asfericiteit op de achterkant van het glas. Ze zijn ontworpen om zich aan te passen aan de levensstijl van de meest dynamische dragers: ze bieden een breed en duidelijk overzicht van de binnenomgevingen zoals klaslokalen, kantoren en keukens, zonder in te boeten aan leesgemak en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het vertezicht.

Om aan de specifieke visuele behoeften van een moderne levensstijl tussen werk en privé te voldoen, ontwikkelde Tokai 3 specifieke ontwerpen om de perfecte pasvorm te garanderen: Extra, Long en Wide

Er is keuze tussen 2 corridor lengtes. De corridor 23mm biedt een zachter nabijzicht, ideaal voor beginnende progressief dragers. De corridor 21mm biedt een breder gezichtsveld in nabij-zicht. Gezien de afstand onder het centreerkruis 13mm of 11mm is, is het makkelijk over te schakelen naar andere progressieve glazen.

De New Flexible Inset Design biedt een exclusief geïndividualiseerd design per oog. De inset kan bepaald worden van 0,0mm tot 5,0mm per 0,1mm. Leesafstand van 25 tot 80cm in dezelfde kijkrichting.