Myogen

Ter bescherming van de gevoelige ogen van kinderen.

Het toenemende gebruik van mobiele apparaten, en tablets, samen met groeiende academische druk, heeft een aanzienlijke impact op de ontwikkeling van de ogen van kinderen. Het is essentieel om de ogen van je kind te beschermen voor de gezonde ontwikkeling ervan.

In de afgelopen jaren is er een toenemende tendens van bijziendheid onder de bevolking. Volgens gegevens van een onderzoek uit 2020 heeft meer dan de helft van de jongeren last van bijziendheid.
Door de toenemende druk van studiewerk, en het langdurig gebruik van smartphones en tablets, wordt de ontwikkeling van de ogen van kinderen ernstig belemmerd.
 
De Myogen glazen van TOKAI zijn zorgvuldig vervaardigd om aan de unieke behoeften van kinderen te voldoen en bieden aanzienlijke bescherming tegen het ontstaan en de ontwikkeling van bijziendheid.
Myogen is de ideale oplossing voor ouders die de ogen van hun kinderen willen beschermen en een optimale ooggezondheid willen garanderen.

De speciaal geconstrueerde brillenglazen veranderen de transmissierichting van het licht, waardoor de ogen zich op een gezonde manier ontwikkelen.

Bij gewone brillenglazen wordt het licht achter de oogbal geconcentreerd, waardoor er al gemakkelijker een uitrek van de axiale lengte van de ogen wordt veroorzaakt. De brillenglazen van Myogen worden met een speciale coating behandeld waardoor ze de voorwaartse richting van de lichtstralen kunnen veranderen met als resultaat dat de axiale lengte van de ogen wordt onderdrukt.