Welkom bij Tokai Optecs N.V.

Bedrijfsprofiel
Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture, is verdeler en fabrikant van hoogwaardige brillenglazen. Tokai combineert een ruime vakkennis en uitmuntende service met toonaangevende, ultramoderne Japanse technologie. Uitgebreide informatie vindt u op de volgende pagina’s.
Read More

Product Materials
Als pionier in nieuwe fabricagemethoden, beschikt Tokai over een uitgebreid gamma designs, behandelingen en glazen. De glazen worden onderverdeeld in drie categorieën: sferische en asferische glazen; unifocale, multifocale en nabijzichtsglazen en innoverende zonneglazen.

Read More

Diensten
Tokai Optecs biedt verschillende diensten aan de opticiens. Dit gaat van een high tech inslijpdienst tot het leveren van de software voor BS productie.

Read More

Vind ons
TOKAI OPTECS nv
Hoofdkantoor: Grijpenlaan 25, 3300 Tienen, Belgium

Read More

Newsflash! Digitale bril past zichzelf aan
Zoals onze huid veroudert, verliezen onze ooglenzen geleidelijk hun elasticiteit. Hierdoor gaat het zicht van nabij achteruit vanaf ongeveer 45 jaar. Een lees- of progressieve bril biedt voor dit probleem een oplossing, maar is zeker niet ideaal in alle omstandigheden. Fabrikanten produceren daarom specifieke brillenglazen voor computerwerk, autorijden, sport- en hobbyactiviteiten: een onhandige oplossing.

Het doel van EYEco eyeCO is derhalve een bril op de markt te brengen die elektronisch het zicht over het ganse oppervlak van het brillenglas corrigeert en daardoor onder alle omstandigheden een hoger visueel comfort biedt, zonder het esthetische aspect van een bril te verwaarlozen.

Bekijk het filmpje en lees het volledige artikel hier

Instructies voor het gebruik en hanteren van brillenglazen

Product Designs