15 mm series

Traditionele progressieve glazen: 15 mm

Tokai Optical raadt de progressieve 15 mm series aan voor mensen die voor de eerste keer progressieve glazen gaan dragen.
De drager heeft een duidelijk zicht, een comfortabel gevoel en minder distorties dankzij de CDV (Clear Distance Vision) en ODN (Optimized Distribution in Near vision).

 

KENMERKEN

 thumb_clear_distance_copy_2_copy_2

Clear Distance Vision:
Een duidelijk en wijd sferisch vertezicht om distorties te vermijden.

 thumb_optimized_distribution_copy_3_copy_1

Optimized Distribution in Near vision:
Het Tokai’s ODN design is gebaseerd op het verminderen van de distorties rond het nasale deel in het leesgebied. Hierdoor bekomt men een beter zicht  bij vertikale oogbewegingen en wordt het ergonomisch comfort wezenlijk verbeterd.

 thumb_montage_klein_trendy_copy_2_copy_1

 

Onmiddellijke gewenning:
De corridor lengte van 15 mm zorgt voor een evenwichtige oogbeweging van vertezicht naar nabijzicht  waardoor men een  natuurlijk  zicht  heeft van ver naar dicht. Samen met de CDV en ODN zorgt dit voor een gemakkelijke gewenning aan dit glas.

 

 thumb_geoptimaliseerd_asymetrisch_copy_2_copy_2     Een geoptimaliseerd asymmetrisch design verbetert het laterale zicht aanzienelijk.
 thumb_voor_vertezicht_copy_1_copy_2_copy_2   Voor vertezicht:
CDV concentreert zich op het wijde en duidelijke gezichtsveld. Een sferisch en distortievrij design werd ontwikkelt voor het vertezicht dat de asferische delen uit de centrale zone haalt.
 thumb_voor_tussenzicht_copy_2_copy_2

 

Voor tussenzicht:
CDV laat een vlottere oogbeweging toe doorheen het  design in vergelijking tot de meer traditionele en harde designs.