13 mm series

Traditionele progressieve glazen: 13 mm

Tokai Optical introduceert de progressieve 13 mm series, een reeks progressieve glazen met hoge ofthalmologische efficiëntie die voldoen aan de behoeften van de moderne consument. Deze serie is uitermate geschikt voor trendy kleine monturen dankzij zijn korte corridor. Ze biedt aan de drager een duidelijk en comfortabel gezichtsveld dankzij het typische design dat eigen is aan Tokai: SC (Surface Controlling) en ODN (Optimized Distribution in Near Vision). De progressieve 13mm series is een all-round glas aangeraden voor een ervaren drager van progressieve glazen.

 

KENMERKEN

 thumb_surface_controlling_copy_2_copy_1

Surface Controlling design:
SC laat de drager toe het middenzicht te verbreden zonder invloed te hebben op het comfort van het nabijzicht.

 thumb_optimized_distribution_copy_3_copy_1

Optimized Distribution in Near vision:
Het Tokai’s ODN design is gebaseerd op het verminderen van de distorties rond het nasale deel in het leesgebied waardoor men een beter zicht bekomt bij vertikale oogbewegingen. Hierdoor wordt het ergonomisch comfort wezenlijk verbeterd.

 

 thumb_montage_klein_trendy_copy_2_copy_1  

 

Montage in kleine trendy monturen:
De kleine corridor lengte laat toe de glazen, met een totale hoogte van 31mm, te monteren met behoud van een scherp zicht in ver- en nabijzicht.

 thumb_voor_vertezicht_copy_3_copy_1

 

Voor vertezicht:
SC heeft een glad gebogen oppervlak. Door het verschuiven van de overblijvende abberaties naar de extreme kanten van het vertezicht worden distorties sterk verminderd.

 thumb_voor_midden_nabijzicht_copy_2_copy_1

 

Van midden tot nabijzicht:
SC voorziet een glas van comfortabel middenzicht. Het design past de sterkte in het middendeel geleidelijk aan en zorgt voor een natuurlijk en comfortabel middenzicht.
De meetresultaten, bij ervaren progressieve brildragers boven 50jaar, bewijzen dat de ogen draaien naar een punt dat 9 mm onder het vertezicht ligt.
Daarenboven zorgt SC voor een wijd en duidelijk leesgedeelte.